Mor og datter, Pia og Thea Christence bag designvirksomheden Stences

Ansigterne bag familievirksomheden

Bag virksomheden står mor og datter, Pia og Thea. Med en fælles drøm om at skabe noget sammen og Theas baggrund i og kærlighed til designbranchen, blev Stences i 2020 til virkelighed. Den kreative og visuelle del af virksomheden varetages af Thea. Hun designer samtlige produkter fra første håndskitse til færdig arbejdstegning. Samtidig er hun ansvarlig for Stences visuelle udtryk og univers.

Som pendant til det kreative, er Pia virksomhedens strukturerede hoved, som sørger for at holde styr på alle løse ender.

Undrer du dig over navnet Stences? Stences er en forkortelse udgave af vores fælles mellemnavn "Christence" opkaldt efter Pias mormor, som faktisk hed Stenze til fornavn.

Med en stærk bevidsthed om og sans for nutidige og fremtidige tendenser, designer vi relevante produkter, som twister det klassiske nordiske design.

Farverig indretning med interiørprodukter i dansk design - Stences

Vi drømmer om, at der i alle hjem skal være en helt særlig stemning.

Hjemmet er ikke blot stedet, vi bor. Det bør være den trygge base, som danner rammen for det gode liv.

Netop derfor vil vi så gerne være med til at gøre hjemmet et rart sted at være – og ikke mindst at se på. Det håber og tror vi, at vi kan med vores farveglade boligunivers.

Organisk formet brun keramikvase med rillet tekstur - Stences

Hvem siger, at åbningen på en vase skal være rund?

Måske er det den letteste måde at få blomsterbuketten til at stå nydeligt. Men hvad sker der mon, hvis åbningen er aflang eller måske endda en helt ny, organisk form? Det åbner en ny verden af muligheder for, hvordan blomsterne kan falde ud til forskellige sider og danne et helt nyt udtryk. Det er præcis det, vi gerne vil med vores produkter. Udforske og udforde.

Mest af alt designer vi ud fra mavefornemmelsen, og vi går aldrig på kompromis med os selv for at ramme en trend.

 • Bølgepap var inspiration til Wrap Vase - Stences

  Inspiration

  Idéen til et nyt produkt kan opstå på tusindvis af måder. Vi ser former og farver alle steder. Smuk arkitektur, havets bølger eller noget helt tredje. Et sjovt eksempel er Wrap Vase. Idéen opstod tilfældigt en dag, hvor Thea sad med et stykke bølgepap og pludselig havde formet, hvad hun så som en vase. Måske du kan se ligheden?

 • Outline tegning af Lake glasvase - Stences

  Dansk design

  Designprocessen starter med skitsering i hånden med blyant og papir. Når idéen tager form, rentegnes designet digitalt og renderes. Alle detaljer som mål, materiale m.v. udspecificeres i en arbejdstegning, som sendes til en af vores faste leverandører, som udarbejder en prototype. Vi er stolte af selv at designe alle vores produkter.

 • Specialdesignet stålform til håndlavet, mundblæst glasvase - Stences

  Håndlavet produktion

  Vi er stolte af at have et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores dygtige leverandører, som håndlaver alle vores produkter ud fra vores skøre idéer. Eksempelvis mundblæses de fleste af vores glasprodukter ned i en stålstøbeform, som er speciallavet ud fra vores design. Den betagende proces er lang, men er også netop det, der gør hvert produkt unikt.