Find forhandler

Her kan få et overblik over fysiske butikker og webshops, som forhandler vores produkter.

Med en stærk bevidsthed om og sans for nutidige og fremtidige tendenser, designer vi relevante produkter, som twister det klassiske nordiske design.

 • Bølgepap var inspiration til Wrap Vase - Stences

  Inspiration

  Idéen til et nyt produkt kan opstå på tusindvis af måder. Vi ser former og farver alle steder. Smuk arkitektur, havets bølger eller noget helt tredje. Et sjovt eksempel er Wrap Vase. Idéen opstod tilfældigt en dag, hvor Thea sad med et stykke bølgepap og pludselig havde formet, hvad hun så som en vase. Måske du kan se ligheden?

 • Outline tegning af Lake glasvase - Stences

  Dansk design

  Designprocessen starter med skitsering i hånden med blyant og papir. Når idéen tager form, rentegnes designet digitalt og renderes. Alle detaljer som mål, materiale m.v. udspecificeres i en arbejdstegning, som sendes til en af vores faste leverandører, som udarbejder en prototype. Vi er stolte af selv at designe alle vores produkter.

 • Specialdesignet stålform til håndlavet, mundblæst glasvase - Stences

  Håndlavet produktion

  Vi er stolte af at have et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores dygtige leverandører, som håndlaver alle vores produkter ud fra vores skøre idéer. Eksempelvis mundblæses de fleste af vores glasprodukter ned i en stålstøbeform, som er speciallavet ud fra vores design. Den betagende proces er lang, men er også netop det, der gør hvert produkt unikt.