Handelsbetingelser

 • Købsbetingelserne gælder for forbrugerens køb af varer på www.stences.dk.

  Siden ejes og drives af:
  Stences ApS
  Kirkevænget 5-7
  DK-7500 Holstebro

 • Betaling

  Stences ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i Danske kroner og inkl. moms.

 • Levering

  Stences ApS tilstræber at afsende ordrer indgået på hverdage inden kl. 14 samme dag. Ordrer herefter sendes næstkommende hverdag.

  Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Ved køb for mere end 495 kr. er der fri fragt til pakkeshop. Ønskes omdeling, koster dette 10 kr. ekstra. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

  Vi leverer som udgangspunkt ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
  Forespørgsler på ordrer til udlandet, bedes sendt til info@stences.com

  Dine varer sendes med GLS. Se også muligheden for gratis afhentning på vores adresse.

  OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da fragtfirmaets kundeservice.

  Din vare vil i de fleste tilfælde blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. For visse varer kan gælde særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 • Returret

  Du har 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentlig samme stand og mængde inkl. emballage, som du modtog den. Da emballagen udgør en væsentlig del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen er ødelagt eller ikke medfølger. Du som kunde bærer risikoen for at returvaren er forsvarligt emballeret. Du opfordres derfor til at gemme emballagen, til du er sikker på, at du vil beholde varen.

  Beløbet returneres umiddelbart efter at vi hos Stences ApS har modtaget varen retur og har haft mulighed for at kontrollere varen, hvilket som udgangspunkt vil ske senest 14 dage efter modtagelse af varen. Bemærk at omkostninger til returnering afholdes af dig som kunde selv og refunderes ikke. Læs de praktiske detaljer under ”Returnering af vare(r)” eller ”Reklamation”.

 • Afhentning

  Du har mulighed for selv at afhente dine varer hos Stences ApS, Kirkevænget 5-7, Tvis - 7500 Holstebro på alle hverdage. Ring/send sms til 42 79 74 82 for at aftale tidspunkt for afhentning.

  Eventuelle returvarer kan ligeledes afleveres på adressen. Dette kun efter aftale.

 • Returnering af vare(r)

  Fra modtagelse af din(e) vare(r) har du 14 dage til at gøre brug af fortrydelsesretten.  Det gør du ved først at sende os en mail på info@stences.com, hvor du vedhæfter en udfyldt returseddel. Skriv ”Retur” og dit ordrenummer i emnefeltet. Retursedlen skal du ligeledes udskrive og vedlægge de(n) returnerede vare(r). Returneringen sendes til vores adresse som anført på retursedlen.

  Fragtomkostninger afholdes af dig. Det er ligeledes muligt at aflevere returneringen på vores adresse. Ønskes dette bedes du skrive det i mailen til os, så vi kan aftale et tidspunkt for aflevering. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

  Stences ApS forventer, at du sender returneringen hurtigst muligt efter, at du har givet besked om fortrydelse - senest 14 dage efter.


  BEMÆRK

  Du kan helt eller delvist miste dit købsbeløb. Det sker, hvis varens værdi er forringet, enten fordi:

  - Varen er taget i brug

  - Varen er beskadiget, imens du havde ansvaret for den

  - Du har håndteret varen på en uhensigtsmæssig måde

   

  Læs vores guide til returnering her

 • Reklamation

  Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, eller pengene helt eller delvist tilbage, afhængig af den konkrete situation. Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes du rette henvendelse til os på info@stences.com - skriv ”Reklamation” og dit ordrenummer i emnefeltet.

  Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og altid inden for 14 dage efter, at fejlen blev opdaget. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

  Når du returnerer varen i forbindelse med reklamation, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger til at sende varen retur til os. I de fleste tilfælde vil vi sende dig en forudbetalt returlabel til returnering af reklamationen. Er reklamationen derimod ikke berettiget, afholder du selv alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til DKK 200 for undersøgelse af varen.

  Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage samt at få en kvittering for afsendelse. Du har selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragt- omkostninger samt evt. trackingnummer.

  Vi minder igen om, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lign.

 • Refusion

  I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt til det i købsøjeblikket anvendte betalingskort. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt for os at bede om dine kontooplysninger til tilbageførsel af et eventuelt returbeløb.I sådanne tilfælde kontakter vi dig herom. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Fik du ikke besvaret dit spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på

info@stences.com

Skab hygge med fine lysestager

1 af 5