Gaveguide

Overrask med en personlig gave til den kvalitetsbevidste. Opdag vores udvalg af gaveideer til ethvert budget.

GAVER TIL GLÆDE I MANGE ÅR

Hos Stences vil vi gerne gøre det lettere at finde den perfekte gave til den kræsne modtager. Gaver skal være nøje udvalgte og helst bringe glæde i mange år. Med vores håndlavede boligprodukter i holdbare materialer, vil ethvert produkt, du vælger som gave, med garanti pynte i mange år hos den heldige modtager.

FORLÆNGET RETURRET

Alle gaver købt fra 1/10-2023 byttes t.o.m. 31/1-24. Skal du give en gave, som har brug for forlænget returret? Skriv blot en kommentar ved bestilling eller send dit ordrenummer samt ønskede dato for returrettens udløb til info@stences.dk, så sørger vi selvfølgelig for, at gaven kan byttes.

DEN KREATIVE BORDDÆKNING

Hvis du har mod på at være kreativ og lave din egen borddekoration, har vi den perfekte organisk formede keramikskål til basen. Lake skålen er et opsigtsvækkende og stilrent bidrag til årets blomsterdekoration. Prøv også kræfter med en dekoration på en base af vores funklende glasfad Crooked fad, som sørger for en ekstra dekorativ borddækning.

DEN PERSONLIGE VÆRTINDEGAVE

Blomsterbuketten er en klassiker som værtindegave - men hvad med at vælge noget, der holder længere? En mundblæst glasvase i høj kvalitet, en farverig keramikvase i hånddyppet glasur, en tidløs kromlysestage og måske et hånddyppet stearinlys? Vi er sikre på, at værten eller værtinden vil sætte pris på din betænksomhed og din personlige gave.